ЛитПолУкрбриг потренується на

ЛитПолУкрбриг потренується на "Anakonda-16"

Укрінформ
Під час багатонаціонального навчання “Anakonda-16” у червні Литовсько-Польсько-Українська бригада розгорне бригадний операційний командний пункт у навчальному центрі Нова Деба (Польща) і прийме визначені підрозділи у своє підпорядкування.

Таку роль багатонаціональної бригади визначено під час заключної плануючої конференції з координації, що відбулася днями у Варшаві, повідомляє сайт Міноборони України. 

“Anakonda-16” відкриває можливість для нас налагодити взаємодію із представниками збройних сил 24 країн-учасниць. Участь в навчанні - це наша інвестиція в підвищення професійної майстерності, зміцнення довіри і взаємопорозуміння між військовослужбовцями-учасниками”, - зазначив заступник начальника штабу ЛитПолУкрбриг підполковник Міхал Малишка.

Очікується, що участь в “Anakonda-16” підвищить злагодженість і взаємосумісність Литовсько-Польсько-Української бригади з підрозділами збройних сил інших держав.

У навчанні “Anakonda-16” візьмуть участь військовослужбовці із 24 країн-учасниць. Зокрема, з Албанії, Болгарії, Канади, Хорватії, Чехії, Естонії, Фінляндії, Грузії, Німеччини, Угорщини, Косового, Латвії, Литви, Македонії, Польщі, Румунії, Словаччини, Словенії, Іспанії, Швеції, Туреччини, Великої Британії та Сполучених Штатів Америки.

Етапи навчання “Anakonda-16” відбуватимуться одночасно на усіх військових полігонах Республіки Польща.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-