ЗВТ допоможе Україні відбити економічну агресію Росії - Клімкін

ЗВТ допоможе Україні відбити економічну агресію Росії - Клімкін

Укрінформ
Міністр закордонних справ Клімкін зазначив, що МЗС тісно співпрацюватиме з новим віце-прем'єр-міністром з питань європейської і євроатлантичної інтеграції у питанні реалізації угоди про асоціацію між Україною та ЄС.

Про це Клімкін заявив на зустрічі, організованій Американською торговою палатою, повідомляє кореспондент Укрінформу.

«Ми працюватимемо разом однією командою для того, щоб угода про асоціацію між Україною та ЄС стала інструментом для бізнесу, зокрема щодо залучення інвестицій», - сказав Клімкін.

За його словами, він як розробник цієї угоди знає, «що можливості, які є в угоді, - феноменальні і їх треба використати».   

Водночас міністр зауважив, що будь-які економічні реформи не працюють без налагодженої судової системи, бо це є мірою довіри іноземних інвесторів.

Клімкін також підкреслив, що наразі перезавантаження «у будь-якому вигляді українсько-російських відносин не відбудеться. Це означає, що російська агресія буде не тільки військовою, вона буде продовжуватися і в інших вимірах, у тому числі економічному».

Саме тому, за словами Клімкіна, Україна має говорити про те, як відбити російську агресію в економіці. На його думку, в цьому сприятиме використання можливості зони вільної торгівлі між Україною та ЄС. Для цього, вважає Клімкін, треба залучати якомога більше іноземних інвестицій.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-