Тимошенко вимагає повернути

Тимошенко вимагає повернути "вкрадене" минулим урядом і не забути про офшори

Укрінформ
Лідер парламентської фракції «Батьківщина» Юлія Тимошенко наполягає на розслідуванні діяльності колишнього уряду Арсенія Яценюка.

Про це ввечері 17 квітня в ефірі телеканалу Інтер заявила лідер фракції Юлія Тимошенко, повідомляє прес-служба «Батьківщини».

"Має бути зроблено повну ревізію усіх фінансових видатків, які робив уряд Яценюка в усіх міністерствах і державних корпораціях. Усе, що урядом Яценюка було корупційно вкрадено в держави, потрібно зараз зафіксувати документально і вимагати їх повернення", - заявила вона.

За словами Тимошенко, таку вимогу фракція "Батьківщини" оголосить у парламенті вже цього понеділка.

«Нам потрібно створити тимчасову слідчу комісію, куди увійдуть депутати, незалежні від провладних фракцій», – пояснила лідер фракції.

Також вона повідомила, що 18 квітня у Міністерстві палива та енергетики  відбудеться засідання спільної робочої групи щодо аналізу «безглуздості та беззмістовності необґрунтованих тарифів для людей».

Крім того, Тимошенко зазначила, що «Батьківщина» вже внесла в парламент два законопроекти щодо деофшоризації, які "розроблені спільно з ЄБРР" і в разі успіху принесуть до бюджету "сотні мільярдів гривень".

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-