В Одесі керівника слідчого відділу «взяли» на хабарі

В Одесі керівника слідчого відділу «взяли» на хабарі

Укрінформ
Співробітники Управління СБУ та Одеської облпрокуратури затримали 15 квітня при отриманні хабара в особливо великих розмірах виконувача обов’язків начальника слідчого відділу одного з відділів поліції Одеси.

Про це повідомили Укрінформу в прес-службі Одеської облпрокуратури.

"Установлено, що офіцер поліції вимагав і отримав 1500 доларів та 5 тисяч гривень від громадянки за закриття кримінального провадження стосовно її дочки. При отриманні неправомірної вигоди співробтники УСБУ та облпрокуратури його затримали", - зазначили в прес-службі наглядового органу.

Розпочато кримінальне провадження за ознаками ч. 3 ст. 368 (одержання хабара) Кримінального кодексу України. Наразі проводяться першочергові та невідкладні слідчі дії, йдеться в повідомленні.

Як повідомило кореспонденту Укрінформу джерело в правоохоронних органах, затримання корумпованого поліцейського відбулося на житломасиві Котовського. Переконавшись, що його викрито, поліцейський спробував утекти від співробітників УСБУ на автомобілі. Однак переслідувачі прострелили шини коліс і таки затримали втікача.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-