Парубій: Яценюк подав приклад, як має поводити себе державний діяч

Парубій: Яценюк подав приклад, як має поводити себе державний діяч

Укрінформ
Політична криза в Україні була штучно створеною та стала серйозним випробовуванням на міцність для українського суспільства і керівників держави.

Про це заявив новообраний Голова Верховної Ради, представник Політичної партії “Народний фронт”Андрій Парубій в ефірі “5 каналу”.

“Вважаю, політична криза була штучно створена. Я повторюю те, що уже говорив, що хаос в Україні і дестабілізація - це є зовнішній сценарій. І, власне, був великий ризик, що ця криза може штовхнути Україну на такий сценарій. Це було велике випробування, яке стояло перед нами, перед всім суспільством, перед політичним керівництвом країни", - зазначив він.

“Я хочу відзначити дуже гідний вчинок Арсенія Яценюка, який, розуміючи всі ризики, які стоять перед нами, подав у відставку. І, на мою думку, він тим дав приклад, як має поводити себе державний діяч для розв'язання кризи, створеної не ним, але він дав можливість цю кризу вирішити”, - підкреслив Парубій в інтерв’ю.

На думку Голови ВР, на сьогодні криза в питанні коаліції й Уряду вирішена.

“Власне, там, де була криза - в питанні коаліції й Уряду - вона вирішена. І ми можемо сказати, що на сьогодні тема дочасних виборів не стоїть. А також хочу повідомити тим, хто на них дуже розраховував, хто дуже їх хотів, а я нагадаю, що це той же “Опозиційний блок”, який був однією із політичних сил, яка з самого початку роботи парламенту хотіла перевиборів: дочасних виборів не буде", - підсумував Парубій.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-