Порошенко - інвесторам: Повірте в Україну

Порошенко - інвесторам: Повірте в Україну

Укрінформ
Відкриття заводу японської компанії Fujikura на Львівщині стане потужним сигналом для усіх потенційних інвесторів, готових повірити в Україну.

Про це заявив Президент України Петро Порошенко під час відкриття заводу електрообладнання і автозапчастин компанії Fujikura у Львівській області, повідомляє кореспондент Укрінформу.

"Що мені сподобалося в Японії під час зустрічі з інвесторами? Виступ керівництва Fujikura, які заявили, що їм ніколи майже в жодній країні не було так комфортно розпочинати свій бізнес, як в Україні, у Львівській області. Отже, хай ця подія стане потужним сигналом для усіх потенційних інвесторів, готових повірити в Україну", - сказав Порошенко.

Він зауважив, що до відкриття заводу Fujikura на Львівщині прийшли досить швидко, оскільки вдалося переконати раду директорів інвестувати в Україну. Завдяки цьому, на Львівщині з’являться нові робочі місця для 3 тисяч українців.

"Незважаючи на те, що Україна веде війну, боронячи свій суверенітет, ми маємо бути переконані, що це найкраще місце у світі, куди японська компанія має робити інвестиції. Я тоді сказав: ніхто більше за українців не любить свою землю, ніхто краще за нас не захистить її; гляньте на наших працівників, ви ніде у світі не знайдете таку висококваліфіковану, відповідальну силу, яка здатна реалізувати ці інвестиції", - наголосив Глава держави.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-