Нардепи розказали Вершбоу про

Нардепи розказали Вершбоу про "коаліціаду"

Укрінформ
Народні депутати вже зустрілися з заступником Генерального секретаря НАТО Александером Вершбоу.

Про це розказала нардеп із фракції "Блок Петра Порошенка" Ірина Фріз, повідомляє прес-служба БПП.

"Сьогодні вранці, спільно з Іванною Климпуш-Цинцадзе та Андрієм Тетеруком, були запрошені на зустріч з заступником Генерального секретаря НАТО Александером Вершбоу. В ході зустрічі обговорили поточну політичну ситуацію в Україні, формування Уряду та коаліції в контексті євроатлантичної інтеграції та майбутнього саміту НАТО у Варшаві", - зазначила Фріз.

За її словами, Вершбоу зауважив, що Київ має продемонструвати результати реформ та боротьби з корупцією для отримання позитивних сигналів на варшавському саміті.

"Під час дискусії було піднято питання щодо ситуації на Сході України та політики Росії на тимчасово окупованих територіях в сфері пропаганди та порушення норм міжнародного права. Окрему увагу приділили забороні Меджлісу кримськотатарського народу на території окупованого півострову та діям РФ, які спрямовані на порушення прав і свобод громадян", - повідомила нардеп.

Вона також додала, що проінформувала пана Вершбоу щодо створення Міжнародної експертної групи при парламенті, а також міжфракційного об’єднання "Україні – євроатлантичний простір!" та планів щодо співробітництва із Представництвом НАТО в Україні.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-