Касько прийшов на допит

Касько прийшов на допит

Укрінформ
Екс-заступник Генерального прокурора Віталій Касько прибув на допит у ГПУ.

Як повідомляє кореспондент Укрінформу, під час спілкування з журналістами Касько зауважив, що не знає, як довго триватиме допит, оскільки це залежатиме від слідчих.

"Я вийду і все прокоментую", - запевнив він.

Як повідомляв Укрінформ, колишньому заступнику Генерального прокурора 10 квітня вночі на вулиці вручили підозру у вчиненні злочину. Вона стосується справи щодо шахрайства з нерухомістю.

У 2003 році Касько отримав службову однокімнатну квартиру в Печерському районі столиці, яку пізніше, за даними ЗМІ, приватизувала його матір, що вже проживала у трикімнатній квартирі в Києві.

У 2010 році Касько знову звернувся до Генпрокурора щодо надання йому службової квартири. Він повідомив, що проживає з дідусем, матір'ю та сестрою. Родині Каська виділили трикімнатну квартиру в тому ж Печерському районі - на бульварі Дружби народів, 14-16, площею 155 кв. м.

У грудні 2010 року Касько звільнився з ГПУ і працював як адвокат. За два місяці до звільнення з ГПУ трикімнатну квартиру, виділену родині Каська, виключили з переліку службових.

У березні 2016 року Генпрокурор Віктор Шокін через суд добився арешту квартири свого екс-заступника Каська на бульварі Дружби народів, 14-16.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-