Раді рекомендують скасувати

Раді рекомендують скасувати "двійку" Яценюкові

Укрінформ
Комітет Верховної Ради з питань правової політики і правосуддя рекомендує парламенту скасувати постанову про визнання незадовільною роботи очолюваного Арсенієм Яценюком уряду.

Про це написав у Фейсбуці народний депутат від фракції "Самопоміч" Руслан Сидорович.

"Комітет таки прийняв рішення відправити Яценюка у відставку. Але!! Вирішив додатково рекомендувати відмінити постанову ВР від 16 лютого 2016 про визнання результатів роботи уряду незадовільними. Я так розумію, що саме такий текст постанови буде винесений на голосування в зал і стане ще однією великою ганьбою цього парламенту", - написав Сидорович.

Водночас заступник голови фракції БПП Олексій Гончаренко заявив, що більшість народних депутатів від БПП готові скасувати постанову щодо визнання незадовільною роботи уряду.

«Я знаю, що є позиція «Народного фронту», який наполягає на тому, щоб був пункт про скасування рішення парламенту про визнання роботи уряду (Яценюка - ред.) незадовільною від 16 лютого. Так, вони на цьому наполягають. У нас була дискусія на фракції, більшість фракції готова це підтримати, щоб нарешті вже звільнити Арсенія Петровича від того тягаря, який є на його плечах»,- зазначив Гончаренко.

Як повідомляв Укрінформ, 10 квітня Арсеній Яценюк заявив про відставку з посади Прем'єр-міністра.

У ніч із 11 на 12 квітня на перемовинах в Адміністрації Президента було досягнуто консенсусу щодо кандидатури Володимира Гройсмана на пост Прем'єр-міністра і складу нового уряду.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-