У БПП запевнили, що Гройсман не відмовлявся від посади прем'єра

У БПП запевнили, що Гройсман не відмовлявся від посади прем'єра

Оновлено
Укрінформ
Народний депутат від фракції "БПП" Максим Курячий вважає, що його колега Мустафа Найєм поквапився із заявою про відмову голови Ради Володимира Гройсмана очолити новий склад Кабміну.

Про це він сказав в телефонному включенні телеканалу "112 Україна" в понеділок вночі.

"Справа в тому, що на засіданні фракції під час обговорення питань були і лунали різні емоції і одна з таких емоцій була: якщо не буде досягнуто якоїсь угоди, якщо не буде командної роботи в майбутньому уряді, то Володимир Борисович Гройсман не зможе працювати в таких умовах, це природно і так повинно бути", - наголосив політик.

Він також зазначив, що Гройсман крапки не ставив і процес триває.

Водночас лідер фракції БПП Юрій Луценко в коментарі "Українській правді" заявив, що заява Гройсмана була пов’язана з тим, що сторони процесу перемовин не могли узгодити кандидатури на посади у Кабміні.

За словами політика, коли були озвучені інші претенденти на крісло прем’єра, такі як Юрій Луценко та Олександр Турчинов, Гройсман став більш поступливим.

Оновлено

Як написав на своїй сторінці у Facebook журналіст Валерій Калниш, Володимир Гройсман все ж погодився очолити Кабінет Міністрів України.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-