Савченко підготувала запитання на пряму лінію з Путіним - адвокат

Савченко підготувала запитання на пряму лінію з Путіним - адвокат

Укрінформ
Незаконно засуджена в Росії народний депутат України Надія Савченко просить росіян під час прямої лінії з президентом Путіним поставити йому одне запитання.

Про це пише у Фейсбуці її адвокат Микола Полозов.

"Окремо Надія звернулася до людей, які підтримують її. Вона знає, що 14 квітня відбудеться пряма лінія з президентом Путіним, і просить ЗМІ поставити одне питання. Не "видадуть-не видадуть", а конкретно: КОЛИ президент Путін збирається повернути її додому в Україну", - зазначив він.

За його словами, Савченко звертається і до глави Української держави. "Президентові Порошенку Надія запропонувала діяти більш рішуче у переговорах про її звільнення. Коли вода повністю заповнює греблю, сказала Надія, в цей момент одна-єдина крапля може прорвати. Вона і є та сама крапля. Після її звільнення почнеться ланцюгова реакція, яка призведе до звільнення інших українських політв'язнів в Росії", - заявив Полозов.

Він уточнив, що про все це Савченко написала заяви для адвокатів, проте на виході з СІЗО їх вилучили, повідомивши, що "надішлють поштою, відповідно до закону".

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-