БПП пропонує створити робочу групу з

БПП пропонує створити робочу групу з "деофшоризації"

Укрінформ
Фракція "БПП" пропонує створити в парламенті робочу групу з напрацювання законодавства для деофшоризації економіки України.

Про це заявив керівник фракції "БПП" Юрій Луценко під час засідання Погоджувальної ради, повідомляє кореспондент Укрінформу.

«Наша фракція вважає, що парламент має зреагувати на загальний всесвітній скандал з украденими грошима, які лежали на офшорних рахунках, що не мають відношення до Президента України, але тим не менше вони можуть стосуватися інших українських політиків та бізнесменів. Ми пропонуємо створити робочу групу для опрацювання законодавства, яке дозволить деофшоризувати економіку України. Таку робочу групу доцільно створити, поставити їй максимум двомісячний термін для того, щоб парламент уже цього року вніс необхідні зміни до законодавства, щоб наступний бюджет був повніший», - сказав Луценко.

Він також заявив, що лише «глухі політикани» не хочуть чути правди про "сліпий" траст, який застосував до свого бізнесу Президент України Петро Порошенко.

«У випадку Порошенка це було абсолютно публічно оголошено з метою передачі власності найбільшого свого бізнесу у "сліпий" траст... Жодних коштів, жодних фінансових рухів у цьому трасті не відбувалося. Це не приносило жодних збитків для бюджету України. Глухі політикани, які в деклараціях показують 80 тисяч гривень, а живуть у палацах на 500 квадратних метрів, розкажуть про можливі зловживання Президента», - сказав Луценко.

Він додав, що подальше розкручування міфічних зловживань Президента України несе шкоду не йому, а країні.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-