У РФ повідомили, що Савченко вже отримує підтримувальну терапію

У РФ повідомили, що Савченко вже отримує підтримувальну терапію

Укрінформ
За повідомленням Федеральної служби виконання покарань (ФСВП) Росії народний депутат України Надія Савченко у понеділок дала згоду на проведення медоглядів і почала отримувати підтримувальну терапію.

Про це ТАСС повідомили у прес-службі ФСВП.

"Напередодні, 10 квітня, Савченко дала свою письмову згоду на проведення регулярних медичних оглядів і почала отримувати підтримувальчу терапію. В цей же день вона була оглянута лікарем-терапевтом, проведені основні клініко-лабораторні дослідження", - пише агентство.

Також стверджується, що за результатами обстеження стан здоров'я Савченко оцінюється як задовільний, стабільний, і що чергове її медобстеження призначено на понеділок.

Сьогодні вранці у Ростовську область до Савченко виїхав один з її адвокатів Микола Полозов. Він повідомив Укрінформу, що сподівається отримати доступ до підзахисної близько полудня, щоб дізнатися про ситуацію на даний момент.

Як повідомляв Укрінформ, 22 березня Надія Савченко була засуджена в Росії за сфальсифікованим звинуваченням на 20 років ув'язнення. У середу, 6 квітня, вона почала сухе голодування. У вихідні, 9-10 квітня, до неї не пустили адвокатів.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-