Росіянин подав позов проти Путіна «за зубожіння народу»

Росіянин подав позов проти Путіна «за зубожіння народу»

Укрінформ
Арбітражний суд Саратовської області прийняв до розгляду, але залишив без руху заяву жителя Балакового Миколи Суворова, який вимагає відсторонити від посади президента Володимира Путіна.

Про це повідомляє саратовський портал "Свободные новости".

У позовній заяві Суворов вимагає відставки Путіна «як ворога народу, друга олігархів та чиновників, за розграбування Росії і зубожіння російського народу».

«В Арбітражний суд Саратовської області звернувся із заявою Суворов Микола Федорович, м. Балакове, Саратовська область, зацікавлена особа: президент Російської Федерації Путін Володимир Володимирович, м. Москва, про зречення Путіна В. В. від займаної посади, як ворога народу, друга олігархів та чиновників, за розграбування Росії і зубожіння Російського народу, за забагатіння чиновників, банкірів, мільярдерів-грабіжників», - цитує арбітраж позовну заяву.

Суд залишив без руху заяву Миколи Суворова, так як до заяви не додано текст оскаржуваного акту чи рішення. Суд вважає позовну заяву, зацікавленою особою за якою є президент Росії Володимир Путін, поданою з порушенням. Заявник до 8 квітня може усунути порушення, щоб позов був розглянутий.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-