Труханов про віргінські офшори: Думав, що це - розіграш

Труханов про віргінські офшори: Думав, що це - розіграш

Укрінформ
Чинний мер Одеси Геннадій Труханов заперечив наявність в нього російського громадянства та офшорних компаній на Віргінських островах.

Саме у цьому в ході масштабного корупційного розслідування, яке базується на так званих "панамських документах", журналісти звинуватили Труханова, повідомляє телеканал "24".

"Я звертався до Генерального консульства РФ в Одесі. Мені відповіли в 2014 році, що громадянином РФ я не є. Що стосується офшорних компаній, я спочатку подумав, що мене хотіли розіграти на перше квітня. Але досить грубий вийшов жарт", - зазначив Труханов.

Як повідомляв Укрінформ, у неділю, 3 квітня, в ЗМІ була поширена інформація з посиланням на документи юридичної компанії Mossack Fonseca про "панамські офшори", якими володіють багато впливових людей з усього світу.

Згідно з цими документами, мер Одеси Геннадій Труханов при оформленні офшорних компаній на Віргінських островах в усіх реєстраційних документах вказував не українське, а російське громадянство. Всього журналісти нарахували понад двадцять офшорних підприємств, пов’язаних з одеським мером та його найближчим оточенням.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-