Стець сподівається, що Порошенко демократично відреагує на критику NYT

Стець сподівається, що Порошенко демократично відреагує на критику NYT

Укрінформ
Міністр інформаційної політики України Юрій Стець сподівається, що Президент Петро Порошенко сьогодні відреагує на активне обговорення його критики статті у New York Times.

Про це він заявив в ефірі телеканалу "112".

"Не може держчиновник будь-якої країни, якщо він себе вважає людиною демократичних поглядів, якимось чином давати оцінку роботі того чи іншого журналіста, а тим більше видання - одного із найвпливовіших у світі, яке, я переконаний, працює за стандартами професії... Президент не живе у паралельній реальності, він користується соцмедіа, і, я думаю, він бачить, яким чином на це відреагували соцмедіа, тому я переконаний, що сьогодні буде реакція від Президента", - сказав Стець.

Він також поінформував, що мав розмову з представниками прес-служби Порошенка, тож знає, що подібна реакція наразі готується.

Як повідомляв Укрінформ, Президент України Петро Порошенко прокоментував редакційну статтю "New York Times" під час прес-конференції у ході візиту до США, заявивши, що проти України ведеться гібридна війна, у тому числі - шляхом розповсюдження інформації, яка дискредитує Україну.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-