У Нацполіції пояснили, чому переатестація Киви знову зірвалася

У Нацполіції пояснили, чому переатестація Киви знову зірвалася

Укрінформ
Начальник Департаменту протидії наркозлочинності Національної поліції Ілля Кива сьогодні не з'явився на атестаційне тестування, оскільки перебуває у відрядженні.  

Про це кореспондентові Укрінформу повідомив тимчасово виконуючий обов'язки начальника Департаменту протидії наркозлочинності Юрій Буковський.

"З ним все добре, він знаходиться в службовому відрядженні. В якому саме місті він знаходиться, я сказати не можу. Службовий наказ на його відрядження є", - сказав Буковський.

Заступник не відповів на запитання кореспондента агентства, де зараз перебуває його начальник, посилаючись на те, що "його діяльність не є публічною". 

"Його діяльність (Киви - ред.) не є публічною, тому що підрозділ займається різного роду боротьбою з наркозлочинністю. Він дійсно зараз знаходиться у відрядженні, і я тимчасово виконую його обов'язки відповідно до наказу Національної поліції", - сказав Буковський. 

Водночас як зазначив в ефірі телеканалу 112 Україна сам Кива, він сьогодні перебуває у Хмельницькому в робочому відрядженні і проводить лекцію для студентів Хмельницького університету управління та права. 

Як повідомляв Укрінформ, Кива сьогодні не з'явився на атестаційне тестування. Раніше на сайті Нацполіції з'явилося повідомлення про атестаційне тестування співробітників Національної поліції, де був зареєстрований Кива. 

Як повідомляв Укрінформ, начальник Департаменту протидії наркозлочинності Нацполіції Ілля Кива не пройшов переатестацію у нову поліцію. Йому було призначено дату проходження переатестації, але він не з'явився посилаючись на те, що на той час він перебував на лікарняному. 

У свою чергу, глава МВС Арсен Аваков заявляв, що Кива пройде переатестацію, "коли настане необхідність".  

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-