У БПП кажуть, що до них можуть приєднатися до 20 депутатів

У БПП кажуть, що до них можуть приєднатися до 20 депутатів

Укрінформ
Близько 20 народних депутатів України замислюються над можливістю свого приєднання до фракцій "Блоку Петра Порошенка" та "Народного фронту".

Про це заявив народний депутат від "Блоку Петра Порошенка" Іван Вінник в ефірі NewsOne, повідомляє кореспондент Укрінформу.

"Наскільки мені відомо, від 10 до 20 депутатів розглядають дуже серйозно входження у "Народний фронт" або фракцію "Блоку Петра Порошенка". Я тому вважаю, що незабаром ми почуємо всі прізвища", - сказав Вінник.

Відповідаючи на запитання ведучого, він зазначив, що знає, хто саме з парламентаріїв найближчим часом може приєднатися до цих політичних сил, але називати їх відмовився: "Я, безумовно, володію певною інформацією, але все ж таки давайте не будемо ці речі коментувати".

Вінник відзначив, що ці народні обранці мають спочатку написати заяви про вступ до політсили, і тільки після цього фракція розгляне її, а це не миттєвий процес. "Наша фракція збирається не кожну хвилину. Наступне зібрання буде, можливо, завтра", - додав він.

За словами члена БПП, головною ідеєю, яка зараз об'єднує депутатів, є відставка чинного уряду та його очільника. "Головна теза, яка зараз об'єднує людей, які входять в коаліцію, це зміна чинного Прем'єра Арсенія Петровича Яценюка. Усі бажаючі, які дійсно хочуть змінити Прем`єра, а не консервувати ситуацію і не йти на позачергові вибори, вони входять в коаліцію і беруть на себе відповідальність за долю країни", - сказав політик.

Як повідомляло агентство, народні депутати Ірина Суслова, Віктор Кривенко та Павло Кишкар увійшли до фракції "Блок Петра Порошенка".

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-