БПП набирає поповнення - переговори тривають

БПП набирає поповнення - переговори тривають

Укрінформ
Заступник керівника фракції "Блок Петра Порошенка" Олексій Гончаренко не виключає створення коаліції на базі двох фракцій спільно з "Народним фронтом", але для цього потрібні позафракційні нардепи. За його даними, наразі вже є декілька заяв від позафракційних народних депутатів на входження до БПП.

Про це він розповів журналістам у кулуарах ВР, повідомляє кореспондент Укрінформу.

«Якщо до БПП додати кількість народних депутатів з «Народного фронту», то в мене виходить 218. Тобто треба ще 8 депутатів, щоб було 226. Я можу вам підтвердити, так, з деякими депутатами, які є сьогодні позафракційними, йдуть переговори, ми запросили їх до нашої фракції... З мого боку буде некоректно називати деякі прізвища, але, наскільки знаю, вже кілька заяв є», - зазначив Гончаренко.

Водночас він наголосив, що переговори про входження до коаліції не припиняються й з іншими трьома фракціями, які раніше входили до коаліції.

У свою чергу народний депутат Ірина Суслова, про входження якої до складу фракції БПП раніше оголосив перший заступник Голови ВР Андрій Парубій, поінформувала, що за відомою їй інформацією, до БПП також має намір увійти і позафракційний нардеп Віктор Кривенко.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-