ФСБ атакує фейками українські Сили спецоперацій - нардеп

ФСБ атакує фейками українські Сили спецоперацій - нардеп

Укрінформ
Служба безпеки України взяла слід російських диверсантів, які намагаються дискредитувати Сили спецоперацій, поширюючи фейки.

Про це в Фейсбуці повідомила народний депутат від БПП Ірина Фріз.

"Російська Федерація намагається зупинити процес створення Сил спеціальних операцій в Україні напередодні внесення до Верховної Ради України узгодженого з Командуванням ССО та Генеральним Штабом України відповідного законопроекту. Зараз на “зливних бачках” і проросійських ресурсах розпочалася кампанія по дискредитації ССО, її командування та команди, що докладає зусиль з розбудови цієї важливої компоненти Збройних Сил України. Хочу заявити всім причетним до цього: інформаційна диверсія не пройде!" - наголосила вона.

Фріз запевнила, що схема поширення замовної інформації дозволяє українським спецслужбам  вираховувати осіб, що використовуються ФСБ.

Крім того, нардеп зазначила, що чутки про конфлікт всередині ССО є неправдивими.

"Командування ССО демонструє злагодженість дій та ефективність. Маю підкреслити повну взаємодію між Командуванням та Генеральним Штабом. Високий та оперативний рівень взаємодії в рамках співробітництва з представниками НАТО по лінії розбудови ССО. Продовжуються тренування, підготовка особового складу в тісній співпраці з нашими західними партнерами", - написала Фріз.

Вона висловила переконання, що незважаючи на істерику Кремля та зусилля агентурного апарату ФСБ/СВР РФ щодо зриву процесу розбудови ССО в Україні, процес буде вдало завершений.

"Сьогодні інформація завідомо брехливого та дискридетуючого характеру була надіслана на ряд центральних телеканалів та цілу низку ЗМІ. Я вдячна тим медіа, які відмовилися розповсюджувати цей пасквіль. Разом з тим, маю намір підготувати позов до суду проти автора щодо захисту честі та гідності своєї особисто та справи, якою я займаюсь", - підкреслила нардеп.

Фото: facebook.com/Iryna.Friz

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-