Перемогу Вілкула не визнають шестеро кандидатів - заява

Перемогу Вілкула не визнають шестеро кандидатів - заява

Укрінформ
Кандидати на виборах у Кривому Розі відмовляються визнавати результати позачергових виборів, на яких переміг Юрій Вілкул.

Про це йдеться в спільній заяві, яку зробили шестеро кандидатів: Олег Бойченко, Інна Іванченко, Микола Колесник, Олександр Крижов, Ігор Левицький та Семен Семенченко.

"Ми не визнаємо перемогу Юрія Вілкула. Ми вважаємо, що під прикриттям виборів фактично відбувся захват влади проросійськими силами", - наголошують автори заяви.

На їхню думку, реванш Вілкула став можливим завдяки бездіяльності поліції та СБУ.

Крім того, шестеро кандидатів заявляють про підкупи й залякування виборців, адміністративний тиск на працівників підконтрольних олігархам, у тому числі російським, підприємств, а також бюджетних установ міста.

"Заявляємо про те, що ми будемо діяти спільно, рішуче і послідовно, опираючись на підтримку своїх прихильників - патріотів Кривого Рогу, яким висловлюємо щиру подяку за їх незламну позицію та прагнення позитивних змін у місті. Ми оприлюднимо всі факти фальшування командою Вілкула виборів у Кривому Розі. Вся країна, весь світ мають знати про те, якими брудними методами реваншисти - послідовники Януковича приходять до влади. Поки країна воює на сході з російським агресором, буде злочинним визнавати окупацію Вілкулом Кривого Рогу", - зазначають кандидати.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-