Росія навчає кадри для “Л/ДНР” в органах законодавчої влади

Росія навчає кадри для “Л/ДНР” в органах законодавчої влади

Укрінформ
Росія організувала для “депутатів” із самопроголошених “республік” на Донбасі стажування у своїх органах законодавчої влади, а в Ростовській області проводиться конкурс на заміщення вакантних посад “”державних службовців” в “органах влади “ДНР” і “ЛНР".

Про це кореспондентові Укрінформу повідомили в Головному управлінні розвідки Міністерства оборони України.

“Російські куратори констатують неспроможність самопроголошеного керівництва “ДНР” та “ЛНР” здійснювати управління захопленими територіями через низький рівень їх загальноосвітньої та спеціальної підготовки, а також відсутність практичного досвіду. У зв’язку з цим Росія змушена організовувати їх “стажування” на базі російських органів законодавчої влади”, - повідомили в ГУР.

Так, за даними розвідки, вже на сьогодні у комітетах і апараті верхньої палати російського законодавчого органу РФ перебувають представники парламентів “ДНР” і “ЛНР” з метою вивчення особливостей російської законотворчої практики.

“Крім того, в Ростовській області Росії оголошено конкурс на заміщення вакантних посад державних службовців в так званих органах влади ДНР і ЛНР”, - поінформували в ГУР.

У військовій розвідці переконані, що всі ці заходи свідчать про “вжиття Росією практичних кроків з виключення окупованих територій з українського правового та культурного простору, що є прямим порушенням Мінських домовленостей”.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-