Гройсман

Гройсман "приміряв" прем'єрську посаду

Укрінформ
Голова Верховної Ради України Володимир Гройсман заявив, що готовий очолити новий Кабінет міністрів за умови формування нової реформаторської коаліції.

Про це він розповів у своєму відеоблозі у Фейсбуці.

«Якщо мені б дали можливість опиратись на справжню реформістську коаліцію, якщо дають можливість сформувати в уряді ядро тих людей, які готові робити справжні відверті і відкриті реформи - я можу взяти на себе відповідальність», - сказав Гройсман.

За його словами, рішення про формування нової коаліції та нового уряду може відбутись на цьому тижні.

«Цей політичний тиждень є ключовим. Ми й так перебуваємо сьогодні в досить серйозній кризі... Я вважаю, що політичні сили мають це усвідомлювати і знайти вихід із ситуації», - наголосив спікер.

Нагадаємо, Володимир Гройман у п'ятницю, 25 березня, представив своє бачення програми діяльності уряду. На його думку, до наступного уряду мають увійти колишній віце-прем'єр-міністр та міністр фінансів Словаччини Іван Міклаш, а також заступники міністра економіки України Юлія Ковалів та Максим Нефьодов. Також кандидат у прем'єри заявив, що у його уряді не працюватиме міністр енергетики та вугільної промисловості України Володимир Демчишин.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-