Порошенко доручив доповнити

Порошенко доручив доповнити "список Савченко-Сенцова"

Укрінформ
Рада національної безпеки та оборони розглядає санкційний список проти осіб, причетних до організації судилища в Росії над Надією Савченко.

Про це інформує прес-служба глави держави.

"Під головуванням Президента Петра Порошенко Рада національної безпеки та оборони розглядає санкційний список проти осіб, причетних до організації судилища в Росії над Надією Савченко", - йдеться у повідомленні.

Порошенко нагадав, що під час останніх консультацій в Брюсселі українська сторона передала "список Савченко" очільникам Європейського Союзу. Міністерство закордонних справ також направило цей документ країнам-партнерам України.

Глава держави підкреслив, що санкційний перелік має стати "списком Савченко-Сєнцова" і до нього мають бути додані особи, які фабрикували справи проти інших незаконно ув’язнених в Росії осіб, зокрема Олега Сєнцова, Олександра Кольченка, Станіслава Клиха та Миколи Карпюка.

При цьому Порошенко доручив доопрацювати "список" та додати в нього тих осіб, які причетні до тортур українців і кримських татар в Криму. "Просив би, щоб розширення цього списку скоординували з нашими партнерами", - зазначив він.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-