Врегулювання на Донбасі: Польща й Білорусь готують альтернативний формат

Врегулювання на Донбасі: Польща й Білорусь готують альтернативний формат

Укрінформ
Президент Білорусі Олександр Лукашенко спільно з Польщею готовий ініціювати зміну формату з розв’язання російсько-української кризи.

Про це за результатами переговорів у Мінську з президентом Білорусі заявив глава МЗС Польщі Вітольд Ващиковський, інформує РАР

"Президент Лукашенко теж визнав, що слід змінити формат переговорів щодо досягнення миру (в Україні. – Ред.), і готовий разом з Польщею ініціювати чергову мирну ініціативу", - заявив Ващиковський.

Під час зустрічі Лукашенко висловив вдячність Польщі за те, що вона хоче бачити Білорусь незалежною і стабільною. "Думаю, що вам на Заході чергова нестабільна держава після України не потрібна", - наголосив Лукашенко.

Президент Білорусі заявив, що хоче відновити відносини з Польщею на найвищому рівні і зустрітися найближчим часом з керівництвом РП.

Під час візиту Ващиковського до Білорусі обговорено також можливість модернізації прикордонних пунктів між двома країнами для введення в дію Місцевого прикордонного руху, а також ведення історичного діалогу і вирішення проблем польської меншини в Білорусі.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-