Вирок Савченко: суд відкинув всі доводи захисту - адвокати

Вирок Савченко: суд відкинув всі доводи захисту - адвокати

Укрінформ
Свідкам захисту суд не довіряє і їхні доводи відкидає.

Про це написав у своєму Твіттері адвокат Микола Полозов. «Загалом, всі доводи захисту нікчемні. Усі», - резюмував інший адвокат Марк Фейгін.

«Така нехитра, на рівні 2 курсу юрфаку, мотивувальна частина. Без спроби викрутитися. По тупому», - додав Фейгін.

У той же час, у вироку наголошується, що суд повністю довіряє показанням бойовиків-сепаратистів: "Обумовлювати Савченко немає причин" у сепаратистів з батальйону "Заря"!, - обурився Фейгін.

Як повідомляв Укрінформ, у вівторок в Донецькому міськсуді Ростовської області триває оголошення вироку народному депутату України Надії Савченко. Російське слідство звинувачує Савченко у вбивстві російських журналістів шляхом коригування вогню. Насправді телевізійники "Росії-1", які працювали без акредитації і належних засобів захисту, загинули, потрапивши під випадковий обстріл. Савченко також звинувачують в незаконному перетині кордону. Насправді після захоплення в полон бойовиками вона була незаконно переправлена на територію Росії, де проти неї сфальсифікували справу. Команда адвокатів Савченко викрила ці фальсифікації і довела невинність Савченко з допомогою кількох алібі (телефонний біллінг, астрономічна експертиза).

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-