Покарання для Савченко оголосять завтра - адвокат

Покарання для Савченко оголосять завтра - адвокат

Укрінформ
У Донецькому міськсуді Ростовської області зачитали 30 сторінок вироку Савченко.

Про це заявив адвокат Надії Савченко Марк Фейгін під час судової перерви.

"Ми почули, по-моєму, 30 сторінок. Загальний обсяг може бути 100, може 150. Можливо, це закінчиться сьогодні, можливо, скоріше, що це перейде на завтра. Можливо, до резолютивної частини ми дійдемо до завтрашнього дня. Завтра почуємо резолютивну частину і, власне, покарання ми почуємо лише в резолютивній частині, хоча суть обвинувачення вже буде зрозуміла з мотивувальної", - пояснив адвокат.

 Як повідомляв Укрінформ, російське слідство звинувачує Савченко у вбивстві російських журналістів шляхом коригування вогню. Насправді телевізійники "России-1", що працювали без акредитацій і належних засобів захисту, загинули, потрапивши під випадковий обстріл. Також Савченко звинувачують у незаконному перетині кордону. Насправді після захоплення в полон бойовиками її незаконно переправили на територію Росії, де проти неї сфальсифікували справу. Команда адвокатів Савченко (троє російських і один український) переконливо викрила ці фальсифікації і довела невинність Савченко за допомогою кількох алібі (телефонний білінг, астрономічна експертиза).

Світові лідери закликали керівництво Росії відпустити Савченко. В Європі і світі нині обговорюється "список санкцій Савченко" відносно російських чиновників, у тому числі високих. На 21-22 березня у всьому світі планується проведення Global Day #Free Savchenko.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-