Британія подвоює військову допомогу Україні

Британія подвоює військову допомогу Україні

Укрінформ
Велика Британія надавала і продовжуватиме надавати комплексну допомогу Міністерству оборони України. І одним з елементів такої допомоги є участь у процесі підготовки та навчанні військовослужбовців ЗСУ.

Про це заявила повідомила міністр з питань Збройних сил країни Пенні Модант під час брифінгу у Києві, повідомляє прес-служба МОУ.

"Ми продовжуватимемо допомогти. Велика Британія прийняла рішення подвоїти допомогу. Окрім того, ми продовжимо надавати дорадчу допомогу. Це передбачено і підписаним сьогодні Меморандумом у сфері оборони, який відкриває для нас низку нових можливостей, нових проектів. І ми з нетерпінням очікуємо на початок реалізації цих проектів", - заявила вона.

Модант підкреслила, що Британія прагне допомагати Україні як у короткостроковій, так і в довгостроковій перспективі.

"Нещодавно відбулася важлива дата - друга річниця незаконного вторгнення РФ на територію Україну. Ми відчуваємо гордість за Україну і за ті зміни, що відбулися останнім часом. Ця гордість формується у наших політиків, які уважно слідкують за подіями в Україні. Ця гордість передається нашим військовим, яких ми направляємо сюди, які у тісній співпраці з українськими військовослужбовцями, пліч-о-пліч, надають їм допомогу у процесі підготовки", - наголосила міністр.

Фото: mil.gov.ua

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-