Генпрокурор взяв на контроль розслідування теракту проти Войціцької

Генпрокурор взяв на контроль розслідування теракту проти Войціцької

Укрінформ
Генеральний прокурор Віктор Шокін взяв на особистий контроль розслідування кримінального провадження за фактом вчинення терористичних дій стосовно народного депутата від "Самопомочі" Вікторії Войціцької.

Про це інформує прес-служба ГПУ.

"За вказівкою генерального прокурора України Віктора Шокіна 17 березня 2016 року Генеральною прокуратурою розпочато досудове розслідування у кримінальному провадженні за фактом вчинення терористичних дій стосовно народного депутата України Вікторії Войціцької за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого ч. 1 ст. 258 (терористичний акт) КК України, який мав місце 17 березня 2016 року о 4 год. 20 хв. за адресою: Київська область, Обухівський район, смт Козин", - йдеться у повідомленні.

Здійснення досудового розслідування доручено Головному слідчому управлінню Служби безпеки України.

"Стан досудового розслідування у кримінальному провадженні перебуває на особистому контролі генерального прокурора України", - додали у прес-службі.

Нагадаємо, минулої ночі невідомі намагалися підпалити будинок і автомобіль народного депутата Вікторії Войцицької. У двір будинку зловмисники кинули дві пляшки із запальною сумішшю. Одна з них потрапила в автомобіль, що стоїть за декілька метрів від будинку, який завдяки щасливому випадку не спалахнув і не вибухнув. 

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-