Порошенко: Дострокових виборів не буде

Порошенко: Дострокових виборів не буде

Оновлено
Укрінформ
Україна подолає до кінця місяця політичну кризу, але не ціною оголошення дострокових парламентських виборів.

Про це заявив Президент України Петро Порошенко за результатами зустрічі з Президентом Європейської ради Дональдом Туском та Президентом Єврокомісії Жаном-Клодом Юнкером у четвер у Брюсселі, повідомляє власний кореспондент Укрінформу.

«Ми обговорили політичну кризу в Україні. І я сподіваюся, що до кінця місяця ми знайдемо політичне вирішення. Я хочу заявити, це не будуть дострокові парламентські вибори. І політична коаліція буде відповідальна і орієнтована на два принципи: реформи і європейська інтеграція, включаючи імплементацію Угоди про асоціацію з Євросоюзом», - переконаний Президент України.

Він також зазначив, що виконав свою обіцянку, дану три місяці тому, привезти із Брюсселя добрі новини щодо візової лібералізації з ЄС.

Глава держави нагадав, що напередодні в Україні було ухвалене революційне законодавство щодо електронного декларування, спеціальної конфіскації та запобігання корупції.

«Як результат, ми виконали усі критерії щодо візової лібералізації. Тому український президент, уряд, парламент, українці дуже раді почути від Єврокомісії про те, що законодавчі пропозиції для безвізового режиму будуть подані», - наголосив Порошенко.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-