Дипвідносини з РФ можна рвати тільки після вирішення питання з полоненими - Віра Савченко

Дипвідносини з РФ можна рвати тільки після вирішення питання з полоненими - Віра Савченко

Укрінформ
Дипломатичні відносини з Російською Федерацією Україна може рвати тільки після вирішення питання з нашими полоненими.

Про це на своїй сторінці у Facebook написала Віра Савченко – сестра української льотчиці Надії Савченко, яку незаконно утримують у російському СІЗО і яка на знак протесту продовжує голодування.

«Моє ставлення до розірвання дипломатичних відносин України з РФ: я тільки за. Єдине, що мене лякає, це те, що наші політв'язні лишаться там зовсім одні. Можливо, спочатку вирішити питання з полоненими? А потім рвати? Але це моя суб'єктивна думка», - написала Віра.

Вона також заявила, що в Україні знайдуться сили, які не дозволять представникам старої влади «реанімувати» тоталітарний режим.

«На хвилі не зовсім ефективного керування Україною нинішніх політиків ПАПЄРЄДНІКІ вже готові реанімуватися, включили на повну свої медіаресурси, ми ж знаємо, де чий ТВканал. Але, нешановні, ми вам цього зробити не дамо. Не для того нас тисячі вбитих вами полягло. Ми з могил повстаємо, але ви назад не прийдете, «опозіціонєри»...»,  - заявила Віра.

Нагадаємо, російське слідство звинувачує Савченко за статтями "вбивство" і "замах на вбивство". Українка усі звинувачення заперечує.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-