Садовий натякнув, що політичну

Садовий натякнув, що політичну "кашу" мають розсьорбувати без нього

Укрінформ
Львівський міський голова Андрій Садовий заявив, що визначати нову кандидатуру на посаду Прем'єр-міністра мають БПП та «Народний фронт» як найбільші фракції у парламенті.

Про це він сказав після зустрічі з Президентом Петром Порошенком, повідомляє кореспондент Укрінформу.

«Я є реаліст: «Самопоміч» має 26 депутатів. Ми готові нести відповідальність, але в межах тієї довіри, яку ми маємо перед українським народом. Є найбільші фракції в парламенті - фракція Порошенка, «Народний фронт», вони повинні зрозуміти, що зобов'язані пропонувати свої варіанти. Не можна сьогодні все спихати на «Самопоміч». Вони наробили невідомо що, у країні біда, а тепер: «Самопоміч», рятуйте ситуацію! Чим? Парламентом, який, перепрошую, міняє свою позицію зранку на обід, з обіду на вечір?» - сказав Садовий, відповідаючи на запитання, чи пропонував йому Президент очолити уряд.

Водночас він зауважив, що є чинний керівник уряду, який, за його словами, «нікуди не збирається йти», тож вихід із нинішньої ситуації мають знайти дві найбільші фракції - БПП та «Народний фронт».

«Відбулася відверта, пряма розмова, сьогодні буде засідання фракції, ми завжди будемо займати виключно державницьку позицію», - додав Садовий.

У свою чергу, керівник фракції «Самопоміч» у ВР Олег Березюк розповів, що його фракція залишається в «опозиційному процесі».

«Ми залишаємося в опозиційному процесі для того, щоб підтримувати якісні закони, щоб бути якісною і чесною противагою цій адміністративно-олігархічній системі. Ми стоїмо поруч з Президентом для того, щоб він зберіг державний устрій України», - підкреслив Березюк.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-