Соцмережі про

Соцмережі про "воскресіння" Лєсіна, закордонні паспорти й "переселення душі" в Telegram

Укрінформ
Михайло Лєсін та його містичні "повернення" після смерті: як дивувались, жартували та шукали "батька" російської пропаганди сьогодні у соціальних мережах.

Колишній міністр друку Росії Михайло Лєсін "залишив" США 15 грудня 2015 року, тобто через 40 днів після своєї смерті. Про це написав у своєму Твіттері засновник Фонду боротьби з корупцією Олексій Навальний. 

Ця інформація одразу стала "темою дня" у соцмережах.

"Все дивніше і дивніше", "Як це розуміти, невідомо", "ЩО ВІДБУВАЄТЬСЯ?" - такі коментарі можна було побачити одразу після появи новини. Або так:

Хоча багато кого вже нічого не дивує:

Після першого шоку від новини, соцмережі зарясніли жартами: "Лєсін воскрес! Воістину воскрес!", "Лєсін - це тепер наш новий перевал Дятлова":

А російський політолог Станіслав Бєлковський, наприклад, розмірковував у своєму фейсбуці на тему "міграції безсмертної душі":

"Який невгамовний", "Дідусь помер, а листи від нього все ще йдуть",  "Ось це рівень прикордонної служби - нам би такий на російсько-білоруському кордоні, а то в нас тут відьми і лісовики туди-сюди", - коментують його пост у фейсбуці.

Якщо Лєсін спокійно літає після смерті, то, можливо, він не помер? Ось його і вирішили "пошукати":

І таки знайшли його! Виявляється, в акаунт Лєсіна на Telegram востаннє заходили 25 лютого - через 112 днів після його смерті.

Тож теорія, що Лєсін насправді живий і здоровий, має своїх прихильників. У твіттері навіть з'явився хештег #ЛесинЖиви:

Питання, яке цікавить всіх:

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-