Саакашвілі запевняє, що критикує не лише Прем'єра, але й Президента

Саакашвілі запевняє, що критикує не лише Прем'єра, але й Президента

Укрінформ
Голова Одеської обласної державної адміністрації Міхеїл Саакашвілі переконує, що публічно критикує не тільки Прем'єр-міністра Арсенія Яценюка, але й Президента Петра Порошенка. Єдине що - Президента не завжди прямо.

Про це він заявив у інтерв'ю німецькій газеті Die Zeit, переклад якого розміщено на сторінці політика у Фейсбук.

«Я висловлював публічну критику і по відношенню до Яценюка і до Порошенка. Просто Порошенка я інколи не атакував прямо», - сказав Саакашвілі.

Як приклад такої непрямої критики Глави держави, Одеський губернатор назвав свою вимогу щодо звільнення Віктора Шокіна з посади генерального прокурора та відмову від членства в партії президента.

«Я вже давно вимагав, щоб Порошенко звільнив генерального прокурора Віктора Шокіна. Крім того, є депутати, які належать до групи президента, але не повинні бути в парламенті, тому що вони належать до старої гвардії. В Одесі члени партії Порошенка перешкоджають мені ефективно проводити реформи. І нарешті: я відмовився бути членом партії Порошенка», - розповів Саакашвілі.

Водночас він висловив думку, що Яценюк з першої зустрічі бачив у ньому конкурента.

«Прем'єр-міністр Арсеній Яценюк, однак, бачив з першої ж зустрічі в мені когось, хто прийшов його замінити. Йому ніколи не подолати цей страх», - вважає голова Одеської ОДА.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-