Яценюк і НФ мають прийняти відповідальне рішення - Гройсман

Яценюк і НФ мають прийняти відповідальне рішення - Гройсман

Укрінформ
Прем'єр-міністр Арсеній Яценюк спільно зі своєю політичною силою мають прийняти відповідальне рішення для розв'язання парламентської кризи.

Про це заявив у п'ятницю голова Верховної Ради Володимир Гройсман в інтерв'ю телеканалу "Рада".

"Дуже важливо, щоб Прем'єр-міністр спільно зі своєю політичною силою прийняли відповідальне рішення, яке дозволить далі продовжити роботу українського парламенту і вийти з кризи", - наголосив він.

Гройсман зазначив, що сьогодні час для пошуку шляхів виводу країни з кризи "пішов не на місяці, а на дні", оскільки затягування рішення веде лише до її подальшого поглиблення.

Спікер також зазначив, що усім політичним силам необхідно сьогодні сконцентруватися над формуванням чіткого плану дій, який потрібно реалізувати в нинішній ситуації.

За його словами, політичну кризу у країні спричинила урядова криза, викликана недостатньо якісним вирішенням проблем країни та відсутністю відчуття змін у людей. "Реформи мають дві сторони. Зрозуміло, що треба йти на певні непопулярні кроки. Але з іншого боку, потрібно займатися реальними проблеми людей, які сьогодні їх хвилюють", - підкреслив Гройсман.

Для розробки і впровадження плану виходу з нинішньої політичної кризи виконавча влада має займатися не політикою, а системним вирішенням нагальних проблем населення, зокрема реформами системи охорони здоров'я та відродження національної економіки, переконаний очільник парламенту.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-