Гройсман про безвізовий режим: Не вірю, що

Гройсман про безвізовий режим: Не вірю, що "все пропало"

Укрінформ
Верховна Рада вже наступного тижня може ухвалити зміни до закону про електронне декларування, необхідні для лібералізації візового режиму ЄС з Україною.

Про це заявив Голова ВР Володимир Гройсман на 12-ій Щорічній інвестиційній конференції, повідомляє кореспондент Укрінформу.

"Я вважаю, що наступного пленарного тижня у нас є всі підстави ухвалити остаточно зміни до електронного декларування", - сказав спікер.

Він додав, що саме питання е-декларування є останнім "технічним питанням" на шляху виконання Україною своєї частини зобов'язань перед Євросоюзом щодо запровадження безвізового режиму.

Водночас Голова ВР наголосив, що, крім прийняття змін до закону про електронне декларування, необхідно також, аби Кабінет Міністрів утворив Національне агентство із запобігання корупції.

"Я думаю, і те, й те буде виконано і ми отримаємо рішення про безвізовий режим у 2016 році. Про те, що говорять, що все пропало, безвізового режиму не буде - я в це не вірю. Усі мої зустрічі в Європейському парламенті на найвищому рівні мене переконали в тому, що безвізовий режим для України буде", - підкреслив Гройсман.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-