Останнє слово Савченко в суді

Останнє слово Савченко в суді

Відео
Укрінформ
У Донецьку Ростовської області Росії близько 20 хвилин тривало судове засідання, на якому українська військова Надія Савченко виголосила заключне слово.

Після цього суд оголосив, що винесе вирок у справі Савченко 21 березня об 11:00.

Нагадаємо, Надія Савченко оголосила сухе голодування після того, як суд переніс її виступ з останнім словом з 3 на 9 березня. У відкритому листі, опублікованому адвокатами Савченко, вона назвала умови припинення голодування: льотчиця має намір продовжувати голодування до свого повернення в Україну "живою чи мертвою".

У свою чергу, прокурор попросив для української льотчиці Надії Савченко 23 роки колонії загального режиму і штраф у 100 тисяч рублів. Савченко звинувачується за трьома статтями Кримінального кодексу РФ - "Вбивство", "Замах на вбивство" і "Незаконний перетин кордону".

Процес у справі Надії Савченко триває з вересня минулого року. Українську льотчицю звинувачують у пособництві у вбивстві російських журналістів ВГТРК Антона Волошина і Ігоря Корнелюка і незаконному перетині кордону.

За версією слідства, українка нібито коригувала вогонь на території Луганської області, де знаходилися журналісти. Савченко стверджує, що її викрали і вивезли в Росію.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-