У Києві та Львові завтра проведуть акції на підтримку Савченко

У Києві та Львові завтра проведуть акції на підтримку Савченко

Укрінформ
Міжфракційне депутатське об'єднання "Рівні можливості" у вівторок проведе у Києві та Львові акцію "Свободу Надії". 

Про це повідомляється на сторінці організації у Фейсбуці.

"Народні депутати України, члени уряду, діячі культури, журналісти, правозахисники, представники міжнародних організацій та громадськість об’єднаються, аби висловити свою підтримку Надії Савченко та вимагатимуть від Володимира Путіна негайного звільнення ув’язненої", - йдеться у повідомленні.

У цьому зв’язку 8 березня о 12 год. у Києві та Львові буде організована хода громадян. Збір у Києві відбудеться за адресою Повітрофлотський проспект, 6, (біля Міністерства оборони - вхід зі сторони стадіону), у Львові - біля пам'ятника Шевченку на площі Свободи. Звідти учасники акції мають намір вирушити колоною до посольства, а у Львові до консульства - Російської Федерації, щоб передати свої вимоги президентові Російської Федерації та висловити свою підтримку ув’язненій Надії Савченко напередодні оголошення рішення суду.

Нагадаємо, українську льотчицю Савченко обвинувачують у вбивстві російських журналістів на Донбасі та незаконному перетині кордону РФ. Попри усю безпідставність звинувачень Савченко загрожує великий строк. 3 березня вона оголосила сухе голодування.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-