Клімкін передав Лаврову докази знущань над українськими заручниками

Клімкін передав Лаврову докази знущань над українськими заручниками

Укрінформ
Міністр закордонних справ України Павло Клімкін у присутності французького та німецького колег передав Сергію Лаврову звіт неурядової організації про тортури та знущання над українськими заручниками на Донбасі.

Про це він заявив журналістам після завершення зустрічі «нормандської четвірки» у Парижі, повідомляє власний кореспондент Укрінформу у Франції.

«Я передав Лаврову один із звітів неурядової організації, яким чином знущаються над українськими заручниками в Донбасі», - сказав український міністра.

Крім того, за його словами,  українська сторона зробила важливий особливий акцент на обміні заручниками. «Те, що відбувається зараз - це відсутність жодного прогресу у цьому питанні. Ми були в змозі здійснити лише дуже обмежений обмін», - наголосив Павло Клімкін присутнім у фойє МЗС Франції кільком десяткам іноземних журналістів.

Нагадаємо, що у ніч з четверга на п’ятницю у Парижі упродовж майже п’яти годин тривали чергові переговори міністрів закордонних справ країн-учасниць «Нормандського формату».

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-