Сакварелідзе про ГПУ: Йде боротьба «нових» зі «старими»

Сакварелідзе про ГПУ: Йде боротьба «нових» зі «старими»

Укрінформ
У системі прокуратури відбувається боротьба цінностей нової України і старих технократів-прокурорів, які прагнуть реваншу.

Таку думку висловив в інтерв'ю "Українській правді" заступник Генпрокурора - прокурор Одеської області Давид Сакварелідзе.

"Що насправді відбувається – це боротьба між цінностями нової України і старих технократів-прокурорів, які прагнуть реваншу й ненавидять будь-які сучасні перетворення у правоохоронній системі", - сказав Сакварелідзе.

За його словами, прес-спікер прокуратури Владислав Куценко за прямим дорученням в.о. Генпрокурора Юрія Севрука розповідає громадськості про його "аморальну" команду прокурорів і слідчих, які викладують на свої сторінки в соцмережах компроментуючі фото з випускного та на пляжі.

"Може, це здасться смішним, але насправді дуже символічно, коли той же самий Севрук абсолютно не думав про будь-які моральні категорії, працював керівником одного з відділів в ГПУ при одіозному генпрокурорі Пшонці, будучи правою рукою його не менш одіозного заступника Андрєєва, займаючись наглядом за дотриманням законів в органах внутрішніх справ України. А ось купальники і фото з випускного сміливих і відважних працівників Генінспекції, я впевнений, тоді його не хвилювали, також як і не хвилював той факт, що піднаглядна їм міліція буквально за 2 км від ГПУ вбивала, розстрілювала, викрадала, била і принижувала учасників самої антикорупційної революції 21 століття в Європі", - зазначив Сакварелідзе.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-