У парламенті Канади з’явиться група дружби з Україною

У парламенті Канади з’явиться група дружби з Україною

Укрінформ
Досягнуто принципової домовленості про створення найближчим часом в канадському федеральному парламенті групи дружби з Україною.

Про це розповів посол України в Канаді Андрій Шевченко за результатами візиту до Оттави віце-спікера Верховної Ради України Андрія Парубія.

«Ми провели зустріч і з лібералами, і з консерваторами, та досягли принципової домовленості про утворення групи дружби з Україною у канадському парламенті», - сказав Шевченко.

Він додав, що ця група має бути створена та почати працювати вже в березні.

Зазначимо, що до парламентського комітету «Канадсько-українська група дружби» входять депутати, котрі бажають розвивати відносини між Києвом та Оттавою. Колишній голова цього комітету Тед Опіц на останніх виборах програв кандидату українського походження від Ліберальної партії Борису Вжисневському, який, вірогідно, і стане майбутнім очільником комітету.

На фото - посол України в Канаді Андрій Шевченко та віце-спікер Верховної Ради України Андрій Парубій спілкуються із міністром оборони Канади Харджитом Саджаном та депутатом від Ліберальної партії Борисом Вжисневським.

Фото надане Марком Шевченком

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-