Саакашвілі заради очищення взяв відпустку

Саакашвілі заради очищення взяв відпустку

Укрінформ
Голова Одеської облдержадміністрації Міхеїл Саакашвілі здійснює тур по обласних центрах України і бере участь в антикорупційних форумах "За очищення", перебуваючи у короткотерміновій відпустці.

Про це поінформувала кореспондента Укрінформу речниця голови облдержадміністрації Ірина Чиж.

"Міхеїл Саакашвілі здійснює поїздки по обласних центрах України під час короткотермінової відпустки - обов'язки голови ОДА тимчасово виконує перший заступник голови облдержадміністрації Володимир Жмак. Згідно з відповідним розпорядженням, Саакашвілі перебуває у відпустці з 22 по 24 лютого", - уточнила вона.

Водночас, відповідаючи на запитання, чи може бути продовжена відпустка голови ОДА, співрозмовниця агентства сказала: "Цілком можливо, але поки не маємо підстав стверджувати чи заперечувати".

Нагадаємо, після участі в антикорупційному форумі "За очищення" в чернівецькому палаці "Юність Буковини" Саакашвілі прибув до Івано-Франківська, де 23 лютого проводить зустрічі з представниками місцевого політикуму та мешканцями облцентру.

На сайті «Руху за очищення» оприлюднений графік проведення антикорупційних форумів в областях України. У планах Саакашвілі відвідати Луцьк, Рівне, Житомир, Тернопіль, Суми, Чернігів, Черкаси, Полтаву, Ужгород, Миколаїв, Херсон, Дніпропетровськ, Сєверодонецьк та інші міста.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-