Єврокомісія взялась аналізувати українські

Єврокомісія взялась аналізувати українські "безвізові закони"

Укрінформ
Європейська комісія взялася розглянути й проаналізувати ухвалені Верховною Радою "безвізові закони" в контексті грудневого звіту.

Про це заявила DW речниця Європейської служби зовнішньої дії Майя Косьянчич.

"Новоухвалені закони потрібно буде проаналізувати в контексті звіту (Єврокомісії від 18 грудня 2015 року - ред.) та в контексті наших рекомендацій", - сказала Косьянчич.

Вона також нагадала, що Єврокомісія, згідно з грудневим звітом, має у перші місяці 2016 року подати законодавчу пропозицію Раді ЄС та Європарламенту щодо скасування візового режиму для українців з біометричними паспортами.

Верховна Рада України 18 лютого ухвалила три закони, необхідні для встановлення безвізового режиму з Євросоюзом. Зокрема було прийнято зміни до закону про прокуратуру, зміни до законодавства щодо діяльності Національного агентства України з питань виявлення, розшуку та управління активами, отриманими від корупційних та інших злочинів, а також закон про внесення змін до Кримінального та Кримінального процесуального кодексів щодо процедури арешту майна та спеціальної конфіскації.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-