Яценюк розповів, кого не хоче бачити в Кабміні

Яценюк розповів, кого не хоче бачити в Кабміні

Укрінформ
Уряд має бути сформований без олігархічного впливу і кланової політики, а хто конкретно обійматиме урядові посади не так важливо.

Про це сказав Прем'єр-міністр України Арсеній Яценюк в інтерв'ю українським телевізійним каналам, повідомляє кореспондент Укрінформу.

"Хто піде в Кабінет Міністрів? Мене зараз менше всього цікавлять персоналії. Єдине, що я точно не допущу - я не допущу того, щоб це був клановий, бізнес-орієнтований уряд. Цей уряд, який є сьогодні - це чистий проукраїнський уряд, це перший проєвропейський уряд", - сказав Яценюк.

Він також наголосив, що захищатиме кожного міністра, але попросив конкретизувати претензії до міністрів. "Я чітко заявив, що я буду захищати кожного члена Кабінету. Ми готові доформувати уряд. Якщо у когось із наших політичних партнерів є конкретні обгрунтовані претензії, то скажіть... Я хочу почути конкретну претензію до конкретного міністра, який делегований конкретною політичною силою", - наголосив Яценюк.

Він додав, що й сам не задоволений роботою уряду, оскільки можна було зробити більше. "Чи задоволений я тим, як ми проводили реформи? Не задоволений. Ми могли зробити набагато більше. Чи було все в наших силах? Ми далекі від того, щоб бути всесильними", - сказав Яценюк. 

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-