Яценюк -

Яценюк -"біженцям" із коаліції: Співчуваю

Укрінформ
Прем'єр-міністр України Арсеній Яценюк прокоментував вихід однієї з парламентських фракцій з коаліції.

Про це він заявив у четвер під час засідання Кабміну, повідомляє кореспондент Укрінформу.

«Щойно я отримав інформацію про те, що одна з фракцій вийшла з коаліції. Я можу їм тільки поспівчувати. Треба вміти нести політичну відповідальність», - сказав Яценюк.

Він наголосив, що не дозволить кинути країну «у вирій нестабільності, хаосу, відсутності зовнішньої підтримки, відсутності реформ, а також економічної і політичної дестабілізації».

До того ж, Прем`єр сподівається на те, що парламентські фракції згадають про свою відповідальність перед народом України і повернуться у Верховну Раду для того, щоб проголосувати безвізові закони.

«Я сподіваюся, що парламентські фракції повернуться до парламенту... і проголосують закони, які були підготовлені урядом та внесені Президентом України як першочергові», - сказав Яценюк.

Він також нагадав, що два роки тому люди повстали, у тому числі, за рух у напрямку Європи. А закони, які сьогодні мають розглядати, стосуються саме запровадження безвізового режиму між нашою державою та ЄС. «Зараз необхідно завершити процедуру прийняття усіх законів для того, щоб громадяни країни отримали право  безвізових поїздок до країн – членів ЄС», - додав він.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-