Луценко - Уряду: Ми забули запах палаючих шин на  Майдані

Луценко - Уряду: Ми забули запах палаючих шин на Майдані

Укрінформ
Керівник фракції БПП Юрій Луценко переконаний, що наразі країна зупинилася на шляху здійснення реформ і не можна далі терпіти бездіяльність Уряду.

Про це він заявив під час виступу з трибуни ВР, повідомляє кореспондент Укрінформу.

«Шановні друзі, люди у відчаї від того, що Прем'єр і Уряд так добре говорять, але так мало з цього ми відчуваємо у своєму житті. Я вам скажу чіткіше, ми всі забули запах палаючих шин на Майдані. Ми просто почали забувати про те, чим клялися там. Ця країна не може далі терпіти бездіяльність Уряду. Ми просто зобов'язані іти вперед», - сказав Луценко.

Він зазначив також, що починаючи з вересня-жовтня минулого року Кабінет Міністрів припинив рухатися вперед на шляху реалізації реформ, і просто почав «захищати свої посади».

Водночас, Луценко підкреслив, що не виступає особисто проти Арсенія Яценюка як Прем'єр-міністра, проти жодного конкретного міністра, а виступає «проти того, що ми зупинилися».

При цьому, керівник фракції БПП наголосив, що вважає, що Яценюку вдалося набагато більше, ніж всім іншим попереднім Прем'єр-міністрам, проте наразі прийшов час іти.

Луценко також закликав не аргументувати зупинку здійснення реформ війною. 

За його словами, недовіра 70% громадян означає, що Уряд має скласти свої повноваження.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-