За власним бажанням: Шокін таки звільнив Каська

За власним бажанням: Шокін таки звільнив Каська

Укрінформ
Генпрокурор України Віктор Шокін підписав наказ про звільнення свого заступника Віталія Каська, задовольнивши його відповідну заяву.

Про це заявив під час програми "Свобода слова" на ICTV прокурор Генпрокуратури Владислав Куценко, повідомляє кореспондент Укрінформу.

"Це, в принципі, була не заява про відставку, а це був рапорт про звільнення за власним бажанням. І навіть трішечки оформлений був неправильно, бо у зв’язку із внесенням змін до законів наразі прокурори подають заяву, а не рапорт. Він подав рапорт і сьогодні цей рапорт, чи заява, вже задоволений, є відповідний наказ. І Віталія Каська звільнено з органів прокуратури за його рапортом", - заявив Куценко.

Як повідомляло агентство, заступник генерального прокурора України Віталій Касько у понеділок заявив, що йде з органів прокуратури, подавши відповідну заяву. За його словами, бажання піти з посади обумовлене перетворенням ГПУ на орган, у якому панує корупція і кругова порука, а будь-які спроби змінити стан речей у самій прокуратурі відразу і показово переслідуються.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-