У Генпрокуратурі Каська вже називають «поганим танцюристом»

У Генпрокуратурі Каська вже називають «поганим танцюристом»

Укрінформ
У Генеральній прокуратурі заяву Віталія Каська про відставку з посади заступника генпрокурора розцінюють як піар-акцію.

Таку позицію органу в ефірі телеканалу "112 Україна" висловив помічник генпрокурора Владислав Куценко.

"Кожна людина повинна прийняти те чи інше рішення, в тому числі, перебування на службі або про відставку. Що стосується заяви саме Віталія Каська, то ми вважаємо, що це справжня піар-акція. Оцінку його роботі, якщо він подасть рапорт, як він заявив, що зараз принесе в кабінет генпрокурора, то оцінку його роботі дасть товариство згодом, коли ми проаналізуємо, що вдалося пану Каську, а що не вдалося на посаді заступника генпрокурора України. Він зробив низку гучних заяв, на жаль піар-характеру", - заявив Куценко.

"У нього в руках були всі механізми для того, щоб не просто робити заяви, а насправді продемонструвати всьому суспільству роботу з міжнародного питання, по санкціях, по боротьбі з корупцією: відділ під тобою, і третє - у справі "діамантових прокурорів". Тому, як кажуть, поганому танцюристу і ноги заважають", - заявив Куценко.

Як повідомлялося, сьогодні заступник генпрокурора Віталій Касько заявив, що подав рапорт про відставку. За його словами, «останньою краплею» стала ліквідація Генпрокурором Віктором Шокіним слідчого управління Генінспекції."У лютому ми повідомили Корнійця про нову підозру за вимагання. Мова про отримання щомісячних коштів від "сміттєвого бізнесу" у власника компанії, а потім "віджим" цього підприємства – розповів Касько. - В той же день генпрокурор видав наказ, яким просто ліквідував слідче управління Генінспекції і забрав у мене всі повноваження, щоб я не міг довести цю справу до кінця. Після цього за кілька днів вивели за штат і прокурорів Генінспекції", - сказав він. Касько також розповів, що його слідчі відстежили походження грошей, якими розрахувався за навчання доньки в Лондоні екс-заступник прокурора Київської області Олександр Корнієць, і повинні були відкрити за цим фактом стосовно нього ще одне кримінальне провадження.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-