Справу на Пивоварського відкрили за «незаконне збагачення» - джерело

Справу на Пивоварського відкрили за «незаконне збагачення» - джерело

Ексклюзив
Укрінформ
Національне антикорупційне бюро відкрило за поданням одного з народних депутатів кримінальну справу проти міністра інфраструктури Андрія Пивоварського та посадових осіб міністерства інфраструктури з формулюванням «за фактами незаконного збагачення».

Про це Укрінформу стало відомо із власних джерел.

«Кримінальна справа відкрита проти посадових осіб міністерства інфраструктури за фактами незаконного збагачення шляхом набуття службовими особами, що займають особливо відповідальне становище в міністерстві інфраструктури України, активів, а так само передача ними таких активів будь-яким іншим особам», - повідомило джерело.

Нагадаємо, сьогодні під час засідання Комітету Верховної Ради України з питань економічної політики  Пивоварський заявив, що проти нього відкрито кримінальну справу за поданням народного депутата із прізвищем Денисенко, про що міністр дізнався із Національного антикорупційного бюро.

Водночас, заступник міністра інфраструктури Володимир Омелян в коментарі Укрінформу підвердив наявність даної справи в тому числі й проти нього. За його словами, справа була відкрита у грудні 2015 року. «Я знаю про цей факт чисто заказуха, по-моєму, це в грудні було, якщо не помиляюсь», - зазначив Омелян.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-