Яценюк збере спільну колегію МВС і Мін'юсту

Яценюк збере спільну колегію МВС і Мін'юсту

Укрінформ
Прем'єр-міністр України Арсеній Яценюк візьме участь у засіданні спільної колегії МВС та Мін'юсту "Від нової поліції до нової юстиції та безпеки громадян".

Про це повідомляє Урядовий портал

«У середу, 10 лютого, Прем'єр-міністр України Арсеній Яценюк візьме участь у засіданні спільної колегії Міністерства внутрішніх справ України та Міністерства юстиції України «Від нової поліції до нової юстиції та безпеки громадян», - зазначається у повідомленні.

У засіданні візьмуть участь, зокрема, міністр внутрішніх справ Арсен Аваков, міністр юстиції Павло Петренко, перший заступник міністра внутрішніх справ Ека Згуладзе, перший заступник міністра юстиції Наталія Севостьянова, командувач Національної гвардії Юрій Аллеров, керівник Національної поліції Хатія Деканоідзе.

На засіданні також будуть присутні голова Державної міграційної служби Максим Соколюк, директор Координаційного центру з надання безоплатної правової допомоги Андрій Вишневський, а також надзвичайні та повноважні посли держав-учасниць G7, членів Європейського Союзу і глава місії Європейського Союзу в Україні Кястутіс Ланчінскас.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-